Follow us

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

hborislavova@gmail.com
+359 897 42 44 89

Skip to Content

Приятно ми е да се запознаем!

Още по-приятно ще ми е и да запечатаме заедно Вашите най-щастливи моменти!

Здравейте!

Казвам се Христина Ханджиева и снимам сватбени събития със сърцето и душата си.

Защо с тези две неща ли?
Защото Вие сте вложили тях в сватбения си ден. Е, да…снимам и с апарат, разбира се.

Снимам сватбени събития от лятото на 2013-та година. През очите и сърцето ми минаха много любов, усмивки, сълзи и забавни моменти. Понякога плача с Вас, често се смея с Вас и винаги обичам това, което правя.

Всички Вие отваряте един сватбен сайт и попадате на прекрасни снимки, уловили в себе си най-чисти и святи емоции. Но малко от Вас са наясно, че това е резултатът от добре свършената екипна работа. Тази на сватбения агент, на флористите и декораторите, на DJ-я и водещия. И не на последно място и ние с видео операторите, които ще запечатаме това на хартия и лента, за да го има и за внуците Ви. Затова запомнете едно: изберете всички тези хора по сърце и душа
…А уж трябваше да говоря за себе си в тези редове.
Имам най-всеотдайните родители и сестра зад гърба си. Омъжена съм за прекрасен човек, имаме куче и котка у дома, и един милион мечти! Имам няколко наградени сватбени снимки, няколко изложби в родния си град Ловеч, една изложба в Майен, Франция.
Американският сайт за сватбени фотографи WEDISSON.com ми отреди място в топ 10 за сватбени фотографи за 2015-та година.
Мечтая за сватби в Тоскана, замъците на Ирландия и българските планини. Мечтая и знам, че най-добрите кадри тепърва предстоят…защото ще са от сърце и душа!

Ваша,
Х.Х.- собственик на фотоапарат.
Оферта 2018 г.
IMG_6646