Когато снимаш някой за „Мнайсти“ път 🙂

Всичко започна на 17.05.2015 г., когато беше Големият ден на Кремена и Ангел. … всъщност започна малко преди това, когато майката на Кремена дойде при мен и каза: „Дъщеря ми иска да й снимаш сватбата и каза, ако трябва, да легна пред вратата, но да не мърдам от там, докато не се съгласиш!“. Е, съгласих се! И е много хубаво, когато младоженци ти станат блзки приятели. Ей така, надушвате се, че получавате едни и същи сигнали.

За Кремена и Ангел мога много да ви разкажа…и покажа, а надявам се в бъдеще, и още повече, но на този етап, ще ви кажа, че те стоят зад името Deco Studio by K.A.K. ami taka! Можете да ги намерите във ФБ на страница със същото това име. А какво могат да направят те за вас и вашето тържество? Малко неща са невъзможни за Кремена и Ангел, когато става дума да ви направят щастливи и доволни!

За сега ви оставям да се запознаете с тях…някои от вас вече са ги виждали и преди в мои снимки. -4, малко сняг, черно одеало, новият им постер, който е правен от тях, и малките сърца-брошки, и скалите на Ловеч…

Приятно гледане!

 

 

 

До нови срещи!

Ваша,

Х.Х.