Сватба в Casa Art – с. Орешак, Троян

Какво прави един сватбен фотограф в извън сватбения сезон? … Рови се из архивите си 🙂

Намерих сватбата на Ерик и Сабина в архивите си от 2014-та година. Сватбата беше в един от най-любимите ми хотели в края на юли – Casa Art в с. Орешак, намиращо се в полите на Балкана. На входа ни посреща лавандула и за момент ми се приисква да снимам въпросната сватба в така мечтаната Тоскана…някой друг път, не сега. Цветно и шарено място в буквалния смисъл на думата е Casa Art. Семеен хотел, чийто собственици проектират и изработват мебелите в хотела.

По това време младоженците вече имаха три деца и куп приятели, които присъстваха на църковния им брак в Троянския манастир. Не преставаха да се усмихват, да се радват на децата си и да се забавляват с приятелите си. В ресторанта ни посрещна танцов ансамбъл, чието име за съжаление не помня. Имахме си и фокусник – Архи, който впечатли не само децата.  Колеги в „престъплението“ ми бяха Влади и Миро от Wedding Art Magic  , гр. Плевен.

А сега вижте как една сватба от 2014-та бива обработена и подбрана три години и половина по-късно. Любимите ми от тогава кадри са ми все още такива и открих някои нови и неоценени от мен по онова време.  Не знам дали има промяна в начина ми на работа от тогава насам, но желанието ми да снимам такива сватби е все така голямо 🙂

 

 

До нови срещи!

Ваша,

Х.Х.