Хотел „Св. Екатерина“, Рибарица

Какво се случва, когато българско момче си вземе литовска булка?

Случва се малка, уютна и Коледна сватба в навечерието на Новогодишните празници. В сърцето на с.Рибарица, високо горе в планината, когато пред най-близките си и любими хора, казваш заветното ДА на своя любим. От всичко, най-много обичам такива сватби. Когато с един поглед можеш да запомниш всички гости. Когато се чува етно-суинг, рок&рол, и когато първият сватбвен танц е съпроводен от летящи огромни балони. 

Когато тортата е дело на Георги Найденов, всяка двойка бъдещи младоженци може да бъде сигурна, че е направила един безпогрешен избор…една наслада и за очите, и за вкусовите рецептори! Тематичната Коледно-сватбена декорация в хотел „Св. Екатерина“, пък беше дело на Галина Найденова от сватбена агенция „Viktoria“. Водещ на интернационалната сватба беше Антоанета Александрова-Тони, от агениця „Pertito“.

Младоженците имаха голямо желание за снежна сватба, но уви, това не се случи. Затова пък светлината по време на фотосесията просто беше с нас-мека, нежна и рисуваща. Заедно с колегата видеограф Станислав Темелков запечатахме любовта на Вероника и Теодор на фона на тежки облаци, гора и замръзнало езеро.

С тази сватба официално закривам сватбения сезон за 2017-та г. Сезон изпълнен с любов, усмивки и емоции…каквато всъщност трябва да бъде една сватба!
Благодаря на всички, които ми гласуваха доверие. Благодаря, че ми позволихте да бъда част от най-личните Ви и съкровени моменти!

 

До нови срещи!

Ваша,

Х.Х.